Alla inlägg under mars 2008

Av Sofie - 18 mars 2008 19:58

Sådär ja! Nu var nästan denna dagen till ända. Grannen Jessica var på besök i eftermiddags med sina barn, mycket trevligt. :) Vi fikade lite och barnen lekte jättebra. Vi ses nog igen. Efter de hade gått hem fortsatte vi med bil-bygget och till slut blev vi ju färdiga... bara några små detaljer kvar. Filip fick iaf provköra den och det gick rätt så bra, han är nog en aning för kort. Jag och Jonas ska kolla över den lite grann imorgon när Filip är hos dagmamman, är ju inte helt hundra att allt sitter rätt när man ska få hjälp av en 3-åring hela tiden...

Har nattat barnen och plockat undan det sista efter middagen. Började elda lite i kaminen också, jag har blivit så himla frusen och trött om kvällarna numera.... Får väl se till och kolla över posten lite med. Fast nu borde det väl inte komma fler räkningar!? Snart dags för lön igen ju.

I morgon kommer prästen på besök och går igenom dop-ceremonin. Har aldrig träffat henne innan så det ska bli spännande. Ska handla till morfar imorgon med, han ringde innan och gav mig en riktigt lång lista. Skulle även fixa påskägg till mina barn och Isolde. Undrar om jag själv får nåt i år... Tror knappt det, alla såna förmåner försvinner när man själv får barn. I min släkt iaf. Jag får väl köpa mig ett eget helt enkelt, fast det hade jag nog gjort ändå! ;) Måste försöka hinna med en vända i stan, eller om Jonas gör det *hoppas*, måste köpa en present till Eva. Hon fyller år på fredag.

På torsdag är det dags för Me & I party, verkar som det blir en del folk. :) Den enda som inte är nöjd är Jonas, och han kommer förmodligen fly fältet också. Ska bli roligt o kolla in de nya kläderna live! Och även träffa en del folk man inte träffar i vanlige fall, typ Lisa. :) Har man tur kanske man kan få se en skymt av Viggo också.


Nä, nu kallar duschen och soffan efter det. Ses imon.... eller nåt! ;)

Av Sofie - 18 mars 2008 11:26

Usch och fy för förkylningar! :( Vi är helt klart Familjen Drabbad. Jonas är sämst av oss. Sen kommer jag, har ont i bihålorna. Barnen är faktiskt inte alls så förkylda och snoriga som vi. Förkylningen i sig skiter jag väl i, bara man hade sluppit bli så trött och hängig.... Och snön gör mig deprimerad, illa. Tack o lov är den på väg att försvinna.

I morse var det dags för tandläkaren igen, känner mig så fräsch i munnen! Och ett stort hål i plånboken... 395:- fattigare. Men men, vad gör man?


Idag ska den efterlängtade bilen komma. Får se om vi lyckas bygga ihop den, vi provar väl imon eller nåt, inget jag ger mig på själv med barnen. I eftermiddag ska dessutom grannen Jessica komma med sina barn Lucas och Elin och leka. :) Ska bli roligt! :)

Av Sofie - 17 mars 2008 17:26

Nu är det typ kväll igen. Skönt att det är ljust lite längre nu, men snön betackar jag mig.

Jessan var här innan så vi käkade middag, Jessans favorit, hamburgare och pommes med citronpeppar. Till efterrätt blev det kladdkaka som Jessan hade bakat. Mums!

Jag och Filip har varit ute en stund nu och det känns som vi på i Sibiriren eller nåt, så jävla kallt! Buffy var så smart så hon stannade inne och sov. Pratade även med Eva, hon hade varit och köpt en snutte till Buffy idag så Filip får ha sina i fred. Hon vill alltid låna hans ju...

Av Sofie - 17 mars 2008 13:13

Sovit dåligt inatt med, helt jävla dödstrött var jag, men fick självklart upp två gånger med Olivia. Har haft och fortfarande en sån hemsk mensvärk! Jojomensan, igår kom den tillbaka, som ett brev på posten. Efter 1 år, 1 månad och 9 dagar fick jag mens igen. Är som en fjantig 13-åring, för jag kan inte låta bli och tala om det för alla jag pratar med. Jisses....

Imorse när Jonas lämnat Filip gick vi upp och åt frukost sen körde jag till Mörrum igen och gick travbanan med Zätah, tänkte det skulle hjälpa mot värken och det gjorde det, tills jag kom hem. Till råga på allt snöade det och blåste så in i helvete. Precis som ni missat det då..... DAH!

I eftermiddag kommer Jess på besök. Trevligt. Jag har verkligen hela veckan spikad! :) Idag ska även tas beslut om och när isf jag ska börja jobba i sommar. Jonas vill också vara hemma. Med all rätt, vi lever i ett jämnställdhetssamhälle. Lika för alla. Guld för han, bajs för mig. Jag vill inte jobba...än. Vet ju iofs inte hur jag känner då, är ju långt till sommaren, skit bara att jag måste bestämma mig typ.... NU!

Nä, nu är det matdags för barnen. O.a.O for now.

Av Sofie - 16 mars 2008 19:34

KOLLA IN MIN BEBIS! Är hon inte en blandning mellan Roger Pontare och E.T -phone home!? 

Sådär ja! Nu är källaren städat och lite "bonad". Filip tog alla sina kuddar från kojan och lade in i soffan så det blev nästan lite mysigt med kuddarna och alla filtarna. ;) Sen gick vi ut en stund, vi håller på att anlägga en STOR rabatt. Jag trodde från början att den skulle vara en liten en, men tji fick jag när jag frågade Jonas. J:- Nej, jag tänkte den skulle sträcka sig bort till trädet, eller ja, ännu längre kanske, beroende på hur mycket gräs vi orkar ta bort.... Så jag och Filip tog ett rejält krafttag! :) Planterade lite blommor också i krukorna. Det kan nog bli fint här i BC när vi fått lite ordning på saker och ting. Buffy sover ännu, eller ja, hon var uppe vid 18,00 och åt, men ville tillbaka till sängen lika snabbt igen.

Filip fick sin favoritmat till middag, makaroner och köttbullar. Han åt jättebra, härligt.

Nu sitter han i badet, efter mycket tjat fick jag i han. Behöver jag säga att kompromissen var hela familjen Lego och bilen? Frågade om jag fick ta en bild på han; F:- På mig? Nä, det har Madde redan gjort. Nu får det räcka. Men jag lyckades.

Pratade även med Annica och Nicklas, jag hade tydligen varit jätterolig igår, haha! Det bjuder jag på.


Nä, nu ska Filip sova. Säger jag iaf.

O.a.O

Av Sofie - 16 mars 2008 14:57

Har precis badat Buffy, Filip sover. Trött efter att ha haft Isolde och Madde på besök. De har ju haft så roligt och stackaren ville ju så gärna följa med dem hem...

Anyway, läste Kvällsposten innan och där stod det att Nordman var nöjda med sin placering, de har inget att komma med utomlands och det är ju faktiskt i Sverige de jobbar. Egoister. Tänk på mig och Madde som har jobbat hårt för att ni ska lyckas med en internationell karriär, då som Jordman, förstås. Jag slutar nu. Ha det så trevligt med Brinkenstierna. Man saknar ju aldrig kon förrän båset är tomt, tänk alltså om Brinkenstierna åker in i finkan eller nåt igen, vem ska då hjälpa er!? Kom inte krypande då!


Nu sover Buffy också. Ska ner i källaren en vända och dammsuga upp lite chips.... :(

Av Sofie - 16 mars 2008 12:55

Tack Jessica, Annica och Annika för en helkul kväll! :) Måste vi helt klart göra om snart igen! Som jag sa till Pernilla; Så här kul ska jag ha varje lördag! :) Även stort tack till Pernilla!


Jepp, det var ju helt klart fest igår. Efter typ en timmes velande och byten av kläder kunde Jonas köra o lämna mig hos familjen Nicklas. Där var det redan ös! Blev typ 15 st. till slut och det bjöds på frågesport, vilken jag kom delad etta på, plockmat och andra skojiga ögonblick. En och annan, eller ja, ett halvt paket, cigg blev det också. Inte alls dumt....till vin- idag nej tack. Alla satt som klistrade framför Mello och vi hade tippat en femma var på vinnande vs. sista platsen. Givetvis knep jag en del av spelpotten! Hela 20 kr... :) Detta skulle ju helt klart firas med utgång. Vid 23,00 bar det av till Compagniet; jag, Annika, Annica och Jessica. Väl där mötte vi upp de andra. Hade så roligt! Dansade och träffade så många roliga männsikor, kommer dock inte ihåg alla idag, men WTF!? Var hemma vid 02,30 och ska slänga mig i sängen, men så fel jag hade. Jag fick inte plats. I min egen säng, nej där hade Madde och Isolde bänkat sig så jag, vilket inte var mer än rätt ditt fyllo :), fick sova på soffan! Haha!

Filip väckte mig vid 06,00 och kröp ner hos mig. Behöver jag säga att hela rummet snurrade!?

Jonas och Madde har nästa precis begett sig, Madde hem och Jonas till jobbet så jag och kidsen är ensamma. Tänkte plocka fram valiumburken och ungarna varsitt piller så vi kan sova hela dagen, haha! Nä, skämt åsido... de verkar lite lagom trötta med så idag blir det soft för hela slanten.

Nu ska jag äta frukost för typ tredje gången idag.... Fattar inte varför man är så hungrig dagen efter....

Av Sofie - 15 mars 2008 15:45

Har egentligen inte tid att sitta här! Ikväll är det nämligen fest för första gången sen den 10/3-07. Det ska bli så kul! :) Det är schlagerfest hos Annica och Nicke. Madde och Isolde är också här, de ska kolla in Mello med Jonas och käka lite. Najs det med ju.

Nä, nu ska jag föna håret och plira lite! :) Ha det så skoj ikväll för det ska jag ha! :D

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards