Alla inlägg under mars 2008

Av Sofie - 14 mars 2008 19:49

Hmm.... Det blev aldrig fotbad igår. Och ingen film heller... Det blev en runda in på ticnet.se och lite letande efter en passande bil till Filip och jag hittade faktiskt en! En fin, blå batteridriven bil. Kanske han kan köra själv till dagmamman hädanefter? Den kör ju faktiskt hela 5 km/h!  Efter det blev det ostbågar och antikrundan, sen somnade jag.

Idag däremot var jag så pigg när jag blev väckt klockan åtta! Har för övrigt bara varit uppe en gång i natt i endast 15 min.

Drack lite kaffe och gjorde mig och Buffy i ordning så tog vi en promenad till Mörrum under tiden Filip och Jonas var på tippen. Väl hemma sen igen blev det bara slappande och lite fika. Jonas har vilat nästan hela dagen, han har skadat sin axel. Var hos doktorn nu ikväll så det blir inget jobb på några dagar, kraftig muskelinflammation.

Jag och Filip har byggt lego idag med! Idag har Farmor och Tommy bjudit hem vännerna som består av; Farfar, Eva, Mormor, Bobby och Mormors kompis (!). Bobby a.k.a lego-Tarzan i vanliga fall, har ett jättefint litet höftskynke och ganska mycket skägg. Farmor och Tommy har även tagit en tur med bilen. Haha!

Nu blir det Let's Dance. På återseende! :)

Av Sofie - 13 mars 2008 19:22

Emilie --------> Tycker också det var synd ni missade kalaset! Hade varit jätteroligt o träffas! :) Vi får se till att göra det snart! :) Hörde ni hade köpt hus! najs! Hoppas ni kommer trivas lika bra som vi gör här!


Båda Tv-apparaterna är upptagna, så jag fick bänka mig här. Filip kollar på nån film i TV-rummet och Jonas kollar på ishockey i sovrummet. Filips lilla bajs-tv gör jag mig inte nes besvär med att titta på. Förresten tror jag inte ens det finns några kanaler där....

Idag har vi varit i stan, jag och Filip. Jag skulle inhandla nya byxor var det tänkt, men det är inte så lätt att prova när man har en 3-åring med sig. Fick "nöja" mig med 2 par leggins. Efter det blev det lunch på McDonalds med Cina och Ebba. Filip var mer än nöjd. Jag tror han är lite kär i Ebba! :)

I eftermiddag har vi bara slappat och byggt lite lego. Jag byggde tre olika saker, ett zoo, en bondgård och en djungel. Filip lekte så klart med farmor och Tommy. Filip har döpt sina lego-gubbar till det.

Idag har han även lärt sig att man kan kalla mamma och pappa för gammal tant och gammal gubbe.

22 år och gammal tant.... jisses....


Nä nu ska jag in på ticnet.se en runda o kolla lite evenemang sen blir det fotbad. Efter hockeyn blir det film, Jonas har hyrt en till idag! :) Kanske man kan få en liten puss o en kram med mellan varven! HAHA! Har förresten sett båda Irene Huss nu. ASBRA! Rekommenderas varmt.


Ska förresten börja prenumerera på en trädgårdstidning! :)

Av Sofie - 12 mars 2008 15:33

Uppe med tuppen idag vid 06,30, ville göra mig iordning lite innan jag tog upp barnen. Vid 8-tiden bar det iväg, Filip till dagmamman och jag och Buffy till Cina. Skulle ju käka frulle med mammorna och vi hade jättetrevligt som vanligt! :)

11,15 hämtade jag Filip igen. När vi kom hem städade vi som tusan! Dammade, dammsög och torkade golven. Vid 14-tiden kom nämligen Jess och Pernilla med kladdkaka! :) Jättesmarrigt!

Av Sofie - 11 mars 2008 21:20

Är nästa precis hemkommen från Bills kalas. Bill är Bettys labrador för er som inte visste! :) Han fyller två år idag. Det var en väldigt trevlig uppslutning med Julia och Markus, Susse och Glenn och jag och Buffy. Betty och Stefan med förstås.... :) Fick god tårta och hembakta kakor. Eller nej, Bettys föräldrars granne hade bakat dem, men goda var de!

Kul att träffa Julia, har inte sett henne på flera år tror jag.

Usch, det börjar dra i ögonlocken... hoppas Buffy tänkt sova lite mer i natt.

Imon när jag lämnat Filip blir det frukost med mammorna hemma hos Cina. Ska bli både trevligt och gott!

Nä, nu ska jag ta mig ett glas vin. :) Tackar ju inte nej när Jonas frågar om jag vill göra han sällskap!

Nighty night, sleep tight!

Av Sofie - 11 mars 2008 13:59

Hemma från stan igen. Var en snabb-tripp, var på handarbetsaffären och köpte band till dopklänningen. Sen blev det en tripp upp till Team Sportia och där hittade Filip ett par fina skor. PUMA.

När vi kom hem blev det lite fika med Jonas och Filip innan Jonas begav sig till Asarum för att köpa sand till sandlådan.

Nu ska jag med passa på att gå ut lite medan Buffy sover. Måste komma på en konstruktion till rutschbanan.


Av Sofie - 11 mars 2008 09:14

Jag ska sluta gå och lägga mig på kvällarna. Hinner ju fan knappt ner i sängen förrän jag ska upp igen! :( Och igår gick jag ändå och la mig 21,00, slocknade med en gång. 00,10 var det dags första gången. Mat. Buffy fick mat i vår säng eftersom Filip sov på soffan. Han är som sin far, föredrar soffan framför sängen. Men tydligen kom han stapplandes efter en stund, för 02,00 vaknade jag av att han nästan la sig på Olivia, så då fick hon gå in i sitt rum igen. Sov gott fram till 03,50 sen ville hon ha mat igen..... SUCK! Gick som vanligt upp och fixade en flaska och satte på TV3, Home and away är en hel timme då! :) Vid 05,30 somnade hon om och jag fick krypa ner igen.... härligt! Fast klockan ringde 07,15, men då gick Jonas upp. Buffy sov, tack och lov, men precis när han och Filip ska åka till dagmamman vaknar ju hon. Steg upp då, matade henne, drack kaffe, läste tidningen och ringde några samtal. Nu blir det frukost med Jonas, sen duschen. Ska till stan idag och handla lite band och så till Buffys dopklänning.

Ikväll blir det nog tårta hos Betty, Bill fyller år! Grattis Bill!

Av Sofie - 10 mars 2008 19:46

Lisa! -------> Mycket lättare att blogga härifrån! :) Hoppas ni kan luska ut vart jag bor, nu närjag visar er hur huset ser ut, stanna till isf! :)


Var ute och gick en vända i eftermiddags, dock inte till Mörrum. Fick bli den lilla rundan på ca 7 km. När jag kom hem blev det en kopp kaffe på trappan ihop med postläsning!

Sen kom Jonas och Filip hem i samma veva och då fortsatte vi gräva lite till den nya sandlådan. Vips var klockan 14,30 och då begav det sig hem till morfar. Efter det blev det middag.

Nu ikväll har jag och Betty varit ute o gått min lilla runda igen. Jättekul! :) Betty; Me like u a lot. Ses imon! :)

Nu blir dt duschen och stoppa Buffy i säng.

Ses imon! :)

Av Sofie - 10 mars 2008 11:33

Min bebis vill inte sova. Har försökt lägga henne sen 09,30 men det går inte. Hon bara vänder sig i sängen och busar runt. Inte helt nöjd, ville hellre kolla på TV. Fick kolla på Oprah Winfrey Show under tiden jag dammsög. Nu är hon på gymmet. Ska hon ändå vara vaken kan hon ju göra lite nytta.

Nu skiner solen! :) Tänker nog ta en promenad till Mörrum idag.

Nä, nu blir det kaffe, blev lite sugen nu när Madde sa att hon skulle dricka te. Buffy ska få lite käk också.

Förresten, igår var det första gången Buffy skrattade ljudligt! :) Behöver jag säga att det lät ljuvligt?

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards