Alla inlägg under maj 2008

Av Sofie - 14 maj 2008 21:07

Ännu en trevlig kväll till enda! Bjuder på en massa skojiga pics!

Madde och pappa hjälpte mig med trädgårdsarbete, pappa klippte gräset och madde och jag tog hand om lite annat skit. Jättetack! :) Skönt med så fint väder, det blev t.o.m fika ute.

De var här enda till 19,30 ! Va fan hände nu!? Det blev kursiv stil och går inte stänga av!? Anyway, Filip är vaken än så jag måste lägga han typ NU! Nu lägger jag av mig stegräknaren för idag och nu står den på 9848 steg. Inte illa!
Av Sofie - 14 maj 2008 21:02

R.I.P kära vän! Jag tänker på dig och dina närmsta!

Förmodligen har du det jättebra nu och det får

vi vara glada för.

See you in heaven!

Av Sofie - 14 maj 2008 16:14

Mmmm.... då var det onsdag igen. Lärde Filip idag att onsdag är lill-lördag. WHY!? Jo, för att varje morgon när han vaknar frågar han om det är lördag. Nej, idag är det onsdag. Eller lill-lördag. Sen frågade han inte mer. Puh, vilken tur, vad svarar man på det 07,30!? Blev förvisso väckt 06,51 av mobilen idag. Det stod Madde så jag blev ju pissrädd att nåt hade hänt och när jag svarar hör jag bara en massa knapp-tryckningar och joller. Förstod rätt snabbt att Isolde fått tag i telefonen.


Filip har varit hos dagmamman och jag och Jonas hade en mysig morgon, Buffy var på toppenhumör också. Härligt! :) Var inom morfar en vända på förmiddagen, skulle hämta den stora paketen jag och Madde fått. :)

Filip har varit hos tandläkaren, Jonas var med honom öch jag och Buffy handlade till morfar under tiden. Lämnade det sen gick jag och barnen hem. Har ju skaffat mig en stegräknare så jag hoppades ju att det skulle vara 10 000 steg hem från Mörrum, men icke... 6400.... Får bli en promenad till tydligen. Hur långt måste man gå för att uppnå 10 000 steg!? Mitt mål är, som ni kanske redan förstått, att gå 10 000 steg om dagen. Jag kommer ta på den när jag vaknar och av den när jag lägger mig. Det låter väl rättvist? Eller? Tips tack! Är ganska ny i detta gamet.....


Filip ligger och sover i vagnen och jag, jag väntar storfrämmat! :) Madde, Isolde och pappa ska komma! Tjoho! :)


Bye for now.

Av Sofie - 13 maj 2008 18:27

Jaha, det är ju skönt att veta att min blogg kunde vara bättre. ;) Vad är det som gör en blogg bra!? Är det hur mycket man berättar om sig själv eller vad vill ni läsa!? Egentligen så, i grund och botten, tror jag att de flesta bloggare skriver för sin egen skull. Eller iaf för att de tycker att det är väldigt roligt. Jag skriver för att det är roligt, roligare blir det när man märker hur många som läser! :) Jag skriver också för att dela med mig till mina läsare, vilkas bloggar jag också läser, av samma anledning för att de "delar" med mig. Och visst är det skönt ibland att bara skriva av sig!


Sen finns det ju alltid dem som bara snokar, och det avgör också mycket vad man skriver, iaf för mig. Nåväl, fortsatt trevlig läsning. Vi hörs! 

Av Sofie - 13 maj 2008 13:54

Har precis vilat en stund, Buffy sover middag och Filip är utanför. Väntar på Hanna och barnen, ska bli så trevligt med en promenix! :)

Ska nog sätta på ett plåster på foten om ifall att jag får lite skav igen... :/ Illa om det skulle hända när man är typ halvvägs! Ska ta med kameran också, längsen jag bjöd på nya bilder.


Har ju ordnat en omröstning också! Glöm inte att rösta!Kan vara roligt att veta vad folk tycker! :)


Förresten, vad är medellivslängden på ett tangentbord till en stationär dator!? Bara undrar...


C Ya Later! :)

Av Sofie - 13 maj 2008 12:31

Har varit på frukost hela morgonen idag med, idag var det med mammorna. Jättemysigt. :) Vi har alltid så mycket att prata om, och det bästa av allt; vi förstår varandra så himla bra! :)

Efter frukosten var jag och Buffy och handlade. Tråkigt, men välbehövligt. Filip hade även beställt frallor, så det var bäst att lyda. ;) När vi kom hem hade jag räknat med att Jonas sov, eller ja, vilade iaf efter 16-timmars-passet igår, men tji fick jag. Nä, han hade klippt halva gräsmattan! Han körde för en stund sen, skulle hälsa på farmor och farfar innan jobbet. I eftermiddag kommer Hanna och barnen, vi ska promenera. Skönt att det inte är så varmt. Fast lite varmare hade ju inte skadat! Imorse visade termometern 2,5 c! Svinkallt för tusan!

Usch, har även börjat bli förkyld. :( Inte alls roligt och Buffy, den stackaren, har hostat i natt så det lät som hon höll på att kvävas emellanåt! Filip går mest och klagar över ett myggbett han har fått i ljumsken. Annars är allt frid och fröjd.



Av Sofie - 12 maj 2008 20:05

Kan en 3-åring få diagnosen schizo!? Om inget annat så blir nog min son den första. Han blir arg på sin dagmamma och barnen där för att dom "kallar" honom för Filip. Han säger ju sig heta Johan och är 5 år. Filip är tre år och bor i det gamla huset. Johan, som är 5 år, bor i "Binkamååååla Fitty". Idag var han på rymmen igen, jag kunde inte hitta honom. Han hade gått ut på ängen och när han kom tillbaka frågade jag honom varför han inte svarade när jag ropade. Gissa vad han sa; - Jag heter inte Filip.

Dagmamman säger att det är en övergående fas, undrar bara hur länge! :D Det är för visso ganska roligt emellanåt. :)

Nu försöker han få Zätah att tro att han heter Nemo också. Detta barn..... :)


Blev ju en hel del gjort ute innan regnet kom. :) Har även torkat golven och städat lite i källaren med. Barnen har varit så snälla idag. Inte illa. Vi slipper för övrigt också hämta Jonas, han kunde åka med en arbetskompis hem. Skönt.


Imorgon är det frukost hos Jennie i Pukavik. Gissa om det känns som att man är en lyxtant ibland! :) Blir bjuden hit och dit, träffar goda vänner varje dag och på helgerna är det värsta BBQ-partyn! Me like a lot. Hanna kommer en vända också, dags för promenad. Skönt, hoppas det inte regnar bara.

Nu är det duschen sen om en timme är det ju Cashmere Mafia. Den bästa serie som nånsin uppbringats, bitvis t.o.m bättre än Sex and the city. Eller så tycker jag bara det för att jag har sett alla de avsnitten. Men bättre än DH är det iaf!


Av Sofie - 12 maj 2008 16:01

Har lite paus i arbetet. Har faktiskt hunnit med en hel del ute! Kan nästan tro att jag har haft barnvakt, de har varit så snälla! :) Har börjat fundera lite smått på middagen men kan inte komma på något. Finns förvisso pizza kvar, men börjar bli riktigt trött på det efter två dagar.... (Jonas hade med sig en fam.-pizza hem i fredags och den var så stor att det blev middag i tre dagar till två vuxna och ett barn)

Frågar man Filip vill han bara ha makaroner och köttbullar... :(


Jonas har inte hört av sig än så jag vet inte alls hur länge han ska jobba. Han ringer väl när han vill hem om inget annat! :D


Nä, nu ska jag kolla till Filip, vet aldrig vad han får för sig....

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards