Alla inlägg under maj 2008

Av Sofie - 8 maj 2008 07:51

Igår var jag ute och gick med Hanna och Lisa och gissa om det var varmt! Måste absolut införskaffa en solhatt till Buffy, hon lider ju som fan när hon har mössa på sig....

Var hos Emilie en stund på kvällen, Jonas och Stefan kollade ju på hockey... och tog hand om ungarna! Haha... Anyway, jättetrevligt hos Emilie, tiden gick så snabbt! Var hemma vid 21,30 och då lade jag mig direkt nästan. Har knappt sovit en blund i natt, känner mig riktigt kass. Trodde det bnerodde på allt kaffe vi drack, men det borde väl ha lagt sig vid detta laget!? Usch och fy alltså.... Mår typ illa och känner mig skitkonstig! Fast emellanåt känns det bättre, men det sista jag är sugem på just nu är kaffe. Jag vet! Det känns som att jag har en fet baksmälla!

Imorse när Jonas steg upp 04,45 blev jag så irriterad bara han rörde sig... Var så trött, men kunde inte riktigt somna in sådär hårt... Fats det gjorde jag nog när han hade gått, för vips så väckte Buffy mig 06,30 och då var jag, och är än, som en zombie....

Verkar bli fint väder idag med. Blir nog lite fortsättning på lukningen vi påbörjade igår, ska bara vänta till Buffy somnar. I eftermiddag kanske det blir en promenad till Emilie i Mörrum, Jonas kommer inte hem förrän 16,30 iaf. Han skulle spela short-tennis tror jag.


Nu gick nog Filip ut, dörren slog igen. Bäst att kolla vad han gör!

Av Sofie - 7 maj 2008 09:33

Sådär! Nu har jag stoppat in alla pappaer i pärmarna och donat lite med allt och inget här på skrivbordet. Kände att Malena sparkade mig lite i rumpan.... ;)


Nu blir det lite frukost, sen blir det promenad med flickorna! På återseende. :)

Av Sofie - 7 maj 2008 08:23

Vem är upphovsmannen/författaren till Svampbob Fyrkant!? Hur fan får man ens visa ett sånt meningslöst barnprogram? En stekspade som hamnar på sjukhus och dör... SHIT! Tacka vet jag Boblins och Postis Per.... typ.


Igår var det fullt upp hela dagen. Morgonen började med frukost med mammorna hemma hos Jennie i Ekeberg. Så trevligt! Och alla bebisarna var på toppenhumör! :) På eftermiddagen var Jonas hos tandläkaren, hade så ont efter det så han ville inte följa med till Moffa på kalas. Moffa fyllde för övrigt 75 år igår. Kul att träffa syskonen! :) Och Isolde och pappa med så klart! :) Filip är så jäkla rolig i deras sällskap. ;D Körde hem vid 18, lagade middag, sen var jag och Hanna ute och gick. Så jävla nice. Var hemma vid 21 och ja, sen var det bara duschen och sängen.


Idag har Jonas börjat jobba igen efter fyra dagars ledighet. Jag och barnen tog lite sovmorgon, med all rätt egentligen, då jag var uppe med Buffy i natt (!) vid 03,00... Vi sov iaf till 07,45 och Filip till 8,15.

Ska snart käka lite frulle, Hanna och Lisa och barnen kommer vid 11,00 så ska vi ut och promenixa. Härligt. Det verkar ju bli toppenväder idag med.


Nae, nu är det dags att fylla på kaffekoppen!

Av Sofie - 5 maj 2008 20:05

Och fy fan vad jag är kass, jag bloggar ju ALDRIG om helgerna!

I lördags var vi på den där mässan i Mörrum, på Cykel och Motor. Kollade in åkgräsklippare eller vad det heter. Anna; Vi träffade morfar Laban, jag är jättesäker på att han blir en toppenbra gammelmorfar! Olivia fick direkt ett gott öga till honom! :)

Efter det körde jag till Willy's i Olofström och handlade. Var hemma lagom till folket skulle komma, Julia och Marcus, Betty och Stefan och Anki, Gubben och Wilma. Jätterolig kväll som vanligt! :) God grillning också, fast nästa gång får någon annan sköta grillen, Jonas börjar tackla av nu. Inte sant!?


Igår körde vi och hämtade Filip vid 13,00. Fick god middag, jag gick en runda i skogen och Jonas grejade med veden. Tiden gick så jäkla snabbt! 20,00 körde vi upp på gården här hemma.... Båda barnen hade somnat då.


Idag var hela familjen uppe klockan 07,00. Filip skulle till dagmamman, så Jonas körde dit honom. Jag grejade lite  här hemma under tiden och när han kom hem åt vi frulle. Hjälptes åt lite att lasat in veden medan Buffy sov på förmiddagen, sen hände nåt med henne...skrek, kräktes och var varm... ILLA! Jag har klippt gräset idag. Tog typ 3 timmar.... Vi har 3500 kvadratmeter tomt, allt är inte gräs dock, men idag undrar man hur mycket som är gräs....

Idag har vi också fått veta att vår son inte heter Filip och är inte längre tre år. Han heter Johan och är fem år. Det säger Madde. Och bränner man sig på badvattnet får man säga jävla vad varmt. Det säger Madde. Vi badade innan, hela familjen, Jonas fick bada med barnen, jag badade själv! :)


Nu blir det nog Nytt läge, sen Cashmere Mafia. Om jag orkar vara vaken så länge.....

Av Sofie - 3 maj 2008 08:33

Grattis på födelsedagen, Hanna! Hoppas du får en toppenbra dag! :)


Morning. Blev inte nån vidare sovmorgon idag som jag hade hoppats på. Vi vaknade redan vid 7,15. Kaffebönorna var slut så 8,00 var det jag som nästan slog in dörren på Preem. Men nu sitter jag här med mitt kaffe, mmm..... :) Jonas somnade nog på soffan tror jag.


Verkar bli fint väder idag. :) Kanske t.o.m blir en liten morgonpromenad.


Får se vad jag har lust med helt enkelt.

Av Sofie - 2 maj 2008 21:56

Sitter och väntar på att Jonas ska komma hem från jobbet. :) Då blir det lite varma mackor. Jag har fan inte hunnit med nån middag idag! Eva kom och hämtade Filip vid 14 och då hade vi iofs ätit korv med bröd, men det mättar ju typ till man rapar...

Vilade lite när de hade kört, Buffy sov ändå, sen kom Jess. Hon var här till 20,30 sen var det bara dags och köra igång med städningen. Är klar nu, har torkat golven och allt! :)


Imorgon blir det nog en runda till Mörrum iaf, är nån mässa. Hoppas Buffy's ögon och näsa mår bättre, förkyld och ögoninflammation....

Ska iaf försöka sova länge imorgon, Buffy sover gärna igen efter hon har fått mat ju. Passa på när Filip är borta. 

Sov gott! :)

Av Sofie - 1 maj 2008 21:29

Ett råd till mina vänner och ovänner som letar efter "the one"

"Man är inte kär i en kille för att han är snygg, Han är snygg för att man är kär i honom."


Verkar som att jag har snöat inne på Love helt och hållet idag... Är det vårkänslor kanske? Vad är kärlek, hur kan det mätas? Kan det mätas!? Jag tycker iaf att alla som är älskade eller har någon att älska ska vara oerhört tacksam; vänner, familj, partner eller vad det nu kan vara. En gång om dagen kan man ju stanna upp och tänka efter och säga tack. Vi har det bra, på ett eller annat vis. Kanske du saknar någon i ditt liv, men tänk då på dom som inte har någon alls. Medan du saknar någon kan någon sakna allt.


Kärlek är inte att röra vid varandra, utan att nå fram till varandra


Man ser bara efter sitt eget och man kan bara utgå från sig själv. Jag vet det, jag är själv sån. Vi vet inte bättre, de flesta människor är nog funtade så. Ingen kan hjälpa alla men alla kan hjälpa någon. Det kan räcka med så lite. När det är jobbigt här hemma en dag försöker jag alltid intala mig att det finns alltid någon som har det värre och skulle ge tusen-falt för att få leva det liv jag lever; älskad av min familj, vara frisk och ha mina underbara vänner.  


Kärlek är det enda som ökar när man slösar med det....



*Kärlek handlar inte om att hitta den perfekta personen, det handlar om att se den operfekta personen perfekt*


 

Av Sofie - 1 maj 2008 19:49

Då var snart denna dagen till ända. Var ju ute och gick med Hanna och alla barnen i förmiddags. Efter det fick jag äntligen se deras hus! Supernajs. Och verkligen schyssta tapeter, både i "finrummet" och köket! :D Var hemma strax efter ett och tog en kopp kaffe med Jonas. Började städa och dona; tvätta och sortera lådorna i köket, städa toaletten... ja, ni vet.... VIPS! Så kom Eva och Kenneth. Drack lite kaffe, sen skulle de köra och äta pizza, fast vi beslutade oss för att äta allihopa så vi hämtade hem ist. Inte varje dag man blir "bjuden" på middag! Gott var det. :D


Efter de hade kört så blev det bara lite små-plock, sen kröp hela familjen ner och kollade på nya BECK-Mannen utan ansikte. Barnen avlägsnade sig dock snabbt. Nu blir det strax Lyxfällan. Sen kör älskling till jobbet. :( Mindre roligt, blir så tomt i sängen. Han jobbar eftermiddag imorgon också, så vi ses typ på.... lördag!


BTW, nu när jag kollar ut genom fönstret märker jag att Buffys blommor, som står i fönstret, verkar må toppen just nu! De är jättefina! :D De har väl som jag, drabbats av fruktansvärd energi och livsglädje. :)


Love is in the air!

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards