Alla inlägg under juni 2008

Av Sofie - 26 juni 2008 22:21

Jag vill härmed välkomna en ny läsare! .... var namnet. Jävla fegpotta som inte vågar ge sig till känna...

Av Sofie - 26 juni 2008 21:25

Hur fan tyar ni!? Låter vi henne vara i fred, nog fan kommer hon krypandes bakom oss! Lämna mig ifred, låt mig sköta mitt! BLA BLA BLA! Du vill ju bara ha uppmärksamhet ditt fanskap! Som om inte måttet redan var rågat, nu ska det behöva rinna över också. Jisses...


FUCK OFF AND DIE!!!!

Av Sofie - 26 juni 2008 20:45

Ja, det kan man verkligen säga! Buffy väckte mig 06,30 idag, men det gjorde inget... att se hennes leende det första man gör på morgonen, man kan inte bli annat än glad! :) Filip lämnades hos dagmamman 8,15 som vanligt och därefter var det frukost hemma hos Cina med de andra mammorna. <3 Me like a lot!! :) Det är så roligt att träffa dem! Vi har alltid så mycket att prata om och Madde; Ibland pratar vi om er som om ni vore där... :D

Hämtade Filip 11,15, sen var vi hemma och rastade Zätah. 12,00 körde vi till the Nicklas & Annica residence, hon skulle passa barnen medan jag var på ett möte. Mötet var med min Jobbcoach. Mmm... mitt nuvarande arbete har ordnat en sån till oss uppsagda och det innebär att tillsammans med henne ska jag hitta ett nytt jobb. Känns inte så jobbigt efter det mötet idag. Vi ska ses igen på måndag och fixa CV och lite annat. Känns jättebra och lite sån hjälp är ju aldrig fel! :)

Var tbx hos Annica vid 14,00 och då drack vi lite kaffe, sen vid 15,00 var det hemfärd. Jonas steg upp när vi kom hem så då blev det ännu mera kaffe! Satt och pratade lite och precis när vi skulle laga middag kom vi på att vi behöver handla. Vi hade tid endast idag och söndag, så det fick bli en snabb middag, sen in i bilen och köra! Blev en runda till MAXI (som vanligt) där det viktigaste inhandlades. Var hemma igen ca 19,30, slängde ungarna i säng och jag tog en dusch.

Jonas vilade 30 minuter sen drog han till jobbet igen. Jisses vad mycket vi hinner ses! Tur han är ledig LÖR-TIS.


Imorgon blir det lugnt, ska baka lite tror jag. Älskling sover till 11,30 sen börjar han jobba igen 14,00, så jag och barnen är all alone tomorrow. Skönt är iaf att imorgon ska vi inte upp nån speciell tid, ingen klocka som ringer! :)


Filip har fått nåt flipp nu igen. När vi körde till Olofström så körde vi nog förbi mormor och Leif's hus 20 ggr. När vi säger att de bor i Karlstad säger han; Men mamma, ingen kan väl bo i Satan!?


Av Sofie - 25 juni 2008 21:21

Fan vad allt ska vara synd om dig hela tiden! :( Det blir inte bättre av att bara gnälla och kan du inte ta kritik ska du fan INTE yttra dig! BASTA!




Wzup!? Har varit en förträffligt bra dag idag. :) Iaf för vår trädgård, den har fått sig en make-over. Allt blir så mycket roligare när man hjälps åt. :) Filip har varit hos dagmamman som vanligt och under tiden sov vi andra tre. Skönt. Stack vid 10,30 och köpte lite blommor till morfar, han behövde lite nya i TV-rummet. Han blev mycket nöjd. Filip var också nöjd, han fick ju glass i vanlig ordning. Väl hemma hade Jonas och Buffy stigit upp. Käkade lite sen gick vi ut och började greja lite. Jag lukade, Filip körde bil och Jonas körde med trimmen. Sen hjälptes vi åt med några smårabatter och vid 15,30 gjorde Jonas middag. Så gott, smakar mycket bättre när man inte har gjort det själv. Efter middagen stannade Jonas inne med ungarna och jag började klippa gräset, hann bara nån timme. Gick in vid 18,30, Jonas skulle sova en stund innan jobbet. Och där är han nu. Och jag sitter här. Har förresten kommit på en födelsedagspresent till Isolde. >>Me vara mycket nöjd!<< Ska kolla upp det redan ikväll. Har även en räkning som MÅSTE betalas idag! Hela 59,50:- är den på.... Jisses, jag blir ju helt ruinerad.... ;)


Av Sofie - 24 juni 2008 20:33

Hmmm.... Funderade på en ska idag... Undrar om folk retar sig på att jag kallar Jonas >>min sambo, pappa till våra barn<< älskling i min blogg!? Har nämligen fått en liten hint om det... Men ser ni, man kan enkelt läsa av mitt humör eller känslor då huruvida jag nämner, och hur, Jonas i bloggen. Jonas; kanske är jag lite sur, eller allt är bara vardagligt. Ja, ni fattar....

Älskling; Jag är lycklig, som oftast, och mycket kär just då.


Kanske tror också många att jag är en patetisk tölp, som bara försöka försköna mitt liv genom min blogg. Jag skriver bara om de roliga sakerna i mitt liv, vardag och vår familj. Allt annat är oväsentligt för vissa av mina läsare kan jag tycka så min interna blogg är min lillasyster. Hon om någon vet hur mycket jag kan gnälla... hur jobbiga mina barn kan vara och så där... Men det stannar också hos henne. Bråkar jag och Jonas behöver jag inte säga det, hon hör det direkt säger hon. Visst bråkar vi också, men inte allt för ofta. Vi har ett bra utrymme för varandra och för det vi vill göra. Det är inte ofta jag behöver gnälla för nåt särskilt ofta.... För mig är han den bästa! :) Varje dag när han kommer hem från jobbet frågar han om jag behöver hjälp med något och hör han att tvätten eller disken är klar fixar han det snabbt! :)


Ja, det var ju skönt att lätta lite.... So long!

Av Sofie - 24 juni 2008 20:15

vet du ingenting!  Det är det fyndigaste jag någonsin har hört! :)

Idag har jag hängt med min lillasyster typ hela dagen. Hon passade Buffy imorse när jag besiktigade bilen och sen käkade vi frallor. När jag skulle hem hakade Madde på och Filip blev så glad när vi kom och hämtade honom. Det gick kanon-bra att leka med Isolde idag, bara hon och jag. Hon är så härlig! :)

Idag fick jag verkligen såna där riktiga moster-känslor... Kom verkligen och tänka på nu ikväll att snart är lilla Isolde - vårt hjärta - 1 år! Känns som igår hon kom ut! :) Jag kommer nog aldrig glömma den dagen.... Vilken känsla! Jag minns att det första jag sa till Jonas var att; nu vet jag hur du kände och varför du grät... För er som inte vet så var jag med på BB när lilla Isolde föddes. Det var en av de största dagarna i mitt liv och en väldigt stor ära. Det är något jag alltid kommer bära med mig och det känns även skönt att kunna sätta sig in hur det är att vara brevid. Att få vara den första att se och hålla en ny baby... Att se den på väg ut... haha! Moster älskar dig, Isolde! Om inte ännu mer efter idag!


Nu ikväll har jag haft en rejäl storstädning! Skönt nu efteråt. Jonas kom hem vid 16-tiden och då käkade vi middag sen började jag med städningen och Jonas gick ut o grejade. Filip hängde på och Buffy somnade redan 18,00. Bara chillat ikväll och nu blir det strax duschen och lite TV.


Thnx Madde för att du fixade datorn!


Tjuvlyssnar lite på vad som sägs i TV-rummet....

J:- Filip, älskar du pappa?

F:- Nej, jag älskar bara Simon.


Av Sofie - 24 juni 2008 09:16

Såg precis att hon har kommit! Grattis!!! :) Hoppas ni mår bra!

Av Sofie - 24 juni 2008 09:11

Datorn hemma har fått flipp igen... :( Sen jag skrev sist har det hänt en del! :) Midsommar är avklarat och jag har hunnit fylla 23 år bland annat. Mycket trevligt! :)


Just nu sitter jag hemma hos syster, hon har passat Buffy medan jag har besiktigat bilen. Ska käka lite frulle nu innan jag ska hämta Filip. Hoppas jag är tillbaka snart....


Anna Loo; Har babyn kommit än!? :)

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards