Alla inlägg under juli 2008

Av Sofie - 8 juli 2008 13:57

Inte förrens nu har jag satt på datorn idag! Jag har legat i hela morgonen, eller ja, sen 10,00, vi steg ju inte upp förrän 8,30... Först städade jag och torkade golven, tvättade 3 maskiner tvätt och eldade. När jag var klar med det slängde jag i ungarna lite käk sen gick vi ut och gick, har precis kommit hem. Började så klart regna, när vi hade gått typ 1 km, men jag gick vidare! Vilket jag är glad för nu, för det slutade ju efter en stund.


Igår fick vi äntligen vår sänggavel! Inte världens snyggaste kanske, men jag är mycket nöjd! :) Å andra sidan, vad kan man förvänta sig av det priset, den var ju jättebillig! :) Nu är det fint i sovrummet, ska bara hänga upp en hylla och sätta sänglamporna på rätt plats.


Idag när älskling kommer hem från jobbet ska vi hälsa på Jimmy och Therese och lilla Ida. Ska bli så roligt och äntligen ska hon få sin lilla present!


Fick nya numret av Vecko Revyn idag... Undrar egentligen varför jag började prenumerera påd en... måste ha varit en jäkligt fin premie! Fick även min premie från Mama; en Pingu-dvd och en dyr , fin mascara. Inte illa, och minst sagt välbehövligt. :)

Nu ska Sofie duscha och göra sig iordning så hon är klar tills hennes roomy kommer hem.

Ida B  ------------------>Jag tänker på dig och din familj!



Av Sofie - 7 juli 2008 09:45

2 veckor... Hoppas de går sakta....

Jaha, då var det måndag igen! Och inte vilken måndag som helst; det är min älsklings födelsedag! :) Grattis älskling! :)

Jonas jobbar förmiddag idag, jag och barnen har precis ätit frukost. Fick sova ända till 08,10 idag, innan Buffy vaknade. Filip, den sjusovaren, sov ända till 09,00. Har redan pratat en vända med syster också. :) Isolde <3 Annars blir det lugnt idag, lite fortsättning med trädgårdsarbetet och tömma poolen och flytta den.


Fick precis SMS från Exit och Schack Matt; deras rea på 50% startar idag!


Nu ska vi gå ut och hoppas på att det inte börjar regna....

Av Sofie - 6 juli 2008 19:36

Jag är helt slut nu! Madde, pappa och Isolde åkte för en stund sen, Simon var aldrig med. Jag och pappa fick en del gjort. :) Tack så mycket! Det bästa med min pappa är att när man ber honom om hjälp, t. ex. i trädgården, jobbar han som en polack; hur snabbt och bra som helst! Fast det första vi gjorde när de kom var att grilla, kände att vi var tvugna att passa på medan det var uppehåll. Inte konstigt med tanke på vilket ösregn och åska som kom bara stunden innan....


Efter det tog jag och pappa ett rejält krafttag i nästan två timmar och Madde hade hand om ungarna. Jätteskönt att kunna koncentrera sig på en sak, allt går så mycket snabbare då. Sen blev det lite kaffe och kladdkaka >>läs torrkaka<< med vaniljvisp. Fattar inte vad jag gör för fel längre, mina kladdkakor blir aldrig kladdiga! Jag har den inne i 175 grader i 8 minuter...


Ja, nu blir det att plocka undan lite, dock blir det ingen dammsugning, barnen somnade för snabbt... :/ Men, skiten springer nog inte bort tills imorgon bitti... Och då är det även min älsklings födelsedag! :) Har inget speciellt planerat förutom att hämta hem sängen han var och tittade på idag, den såg fin ut. Äntligen ska vi också få lite ordning i sovrummet! :)


Nae, får väl plocka undan lite snabbt så kanske jag hinner luka lite till också!

Av Sofie - 6 juli 2008 12:51

Det blev inget bloggande igår, internet låg nere av nån lustig anledning... Iaf de 3 gångerna vi kollade.


 Igår fm var jag och barnen en vända hos morfar och hälsade på. Åt lite glass och Filip fick pengar till lördagsgodis som vi köpte på vägen hem. Jonas var hemma och sov, han hade ju jobbat på natten. Städade och donade här lite på dagen, badade ungarna och förberedde inför kvällen. Betty och Stefan var här och grillade! Fatta vad gott det var! De hade med sig en sån jäkla god sås och nypotatis. Till det hade vi fläskfilé och till efterrätt blev det jordgubbar och glass. MUMMA! Fast innan efterrätten blev det lite kubbspel, jag och Betty vann, och Filip dränkte oss med sin stora vattenpistol. Eller ett gevär eller nåt i den stilen är det nog, med tanke på storleken... Och jag min stackare blev kastad i poolen av Jonas, fast jag kastade i honom också! :D Hela badrummet är nu fullt med blöta kläder som MÅSTE tvättas typ NU, för de luktar illa... Hade iaf en sån supertrevlig kväll! Fast å andra sidan... kan det bli något annat med dom...? :)


Idag väckte Buffy mig 07,15... trevligt och masa sig upp... eller nej. Fast hon somnade om igen vid 09,00 och då städade jag undan det sista från igår sen tog jag mig en dusch. Filip låg ända till 09,45 idag! Han måste verkligen har varit trött... Han satte sig i soffan och ville se Byggare Bob och jag kröp ner igen jämte Jonas och mös lite. :) 11,15 var det dock dags att stiga upp, för honom iaf... Han skulle kolla på en säng 13,00 (äntligen har vi nog hittat en!) sen ska han jobba eftermiddag.

Pappa, Madde, Isolde och Simon kommer hit idag. Vi ska grilla om vädret tillåter och ta en promenad. Fast anledningen är egentligen att jag har bjudit hit pappa på trädgårdsarbete! Inte illa, va!? Han som är så snäll hade inget att invända. :) Thnx!


Nae, nu blir det bak av kladkaka, så vi har nåt till kaffet med! :)



Av Sofie - 4 juli 2008 21:36

God damnt it! Jag har fått Paradise Hotel's signaturmelodi på hjärnan! GAAAH! De har ju nåt maraton av den serien nu på TV 400 och fy fanken vad den serien suger! Undrar om de är såna eller de bara spelar...!!?? Anyway, kommer iaf ihåg att vi följde det slaviskt och hoppades att vi skulle hinna upp till BB från förlossningen när vi hade fått Filip. Men nej, det gjorde vi inte... Tur var väl det kanske, annars hade jag nog haft två hjärnceller mindre....

Av Sofie - 4 juli 2008 21:19

Nu har vi varit på kalas. :) Eller, ja, vi har varit hemma en stund. Har lagt ungarna och packat in det Jonas handlade på COOP. Vi körde varsin bil till kalaset för Jonas skulle ju börja jobba 19,30. Ja, hur var kalaset då?


Annica blev full innan Bolibompa och satt och garvade åt det, Robban blev sur för att han fick hemgifter (grytor och andra köksgrejor), han ville ha en Barbara. Farmor satt på toa och lipade för att Robban inte fick vad han ville, Tommy stod utanför och bankade för han var skitnödig... Nicke och Jonas satt och fantiserade om att de skulle vinna 4 miljoner imorgon på V75 så de kunde flytta till Thailand och hitta nya brudar och barnen, ja, var är barnen? Hoppas nån jäkel har ringt soc så att dom har hämtat dom. Nä, skämt åsido, barnen satt jag och gapade på, de höll ju på att riva hela hemmet! ;)


Jag skojar bara... allt gick bra och ingen var full. :D Barnen vet ju hur man härjar, det är ju ett som är säkert... Vi stack inom Madde på hemvägen och hämtade det hon hade handlat till mig på ÖB, THNX! :) Var hemma vid 20,20 och då fick ungarna välling, sen var det sängen. Älskling jobbar inatt, så det är allt lite ensamt här... Snackar lite med Madde, både i telefon och MSN.


See ya! Or... hear ya!



Av Sofie - 4 juli 2008 15:34

Hmmm..... blev visst fint väder idag iaf! :)

Efter jag hade donat färdigt i förmiddags kröp jag och Jonas ner i sängen igen, så skönt med nya lakan! :) Buffy sov ändå och Filip var ute och lekte i sandlådan. Vi låg ända till 12,00! Men sen blev det brått, skulle ju på möte med min jobbcoach 13,0 och det var jag. Vi gjorde klart det sista idag; ansökan och intresseanmälan, CV har vi ju redan gjort. Nu ska jag inte träffa henne förrän i augusti, när jag har slutat jobba. Hoppas jag har hittat några jobb att söka då! :)


Buffy och Jonas sover, Jonas ska ju jobba inatt och eftersom vi ska på kalas snart så hinner han inte vila sen... Filip är ute i sandlådan och leker igen, han måste verkligen tycka om den! Innan lekte han hushållerska, gick runt och riste massa filtar....


Nu ska Zätah ut och kissa, sen är det dags att väcka de andra, vi måste ju åka 16,30.


 Hörs ikväll! :)

Av Sofie - 4 juli 2008 09:58

Sorry! Absolut inte min mening att publicera samma inlägg tre (!!!) gånger! :(

Igår var bloggen ur funktion >>som om ni inte visste...<< och när den väl funkade igen hade jag inte tid att skriva... :D >>bizzy woman<<


Fick sova ända till 08,00 idag, innan Buffy vaknade, inte illa! Filip sov en stund till, han mata Buffy färdigt och så. Tillsammans sitter vi i soffan alla tre och Filip myser med sin syster och till slut frågar han;

-Mamma, var är mina såna små ben som jag hade när jag var så liten...?

-Men det är ju dina ben som har vuxit och blivit så långa...

-Ja, dessa benen ja, men var har du och pappa lagt de små!?

Vad svarar man på det...?


 Har redan bäddat rent i sängarna, vikit in massa tvätt och donat lite idag! :) Idag blir det ett möte med min jobbcoach igen och ikväll är det kalas för Jonas lillebror Robban, som fyller 21 imorgon.


Igår var vi på Svängstabadet med mammorna. Jag hade Isac med mig också och allt gick jättebra! Blev även ett litet dopp för mig.


Nä dags att återgå....

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards