Alla inlägg under september 2008

Av Sofie - 6 september 2008 19:15

Undra om det nånsin kommer gå över... Känns absolut inte så just nu! :/


Trots magont har dagen varit underbar. Barnen har varit en stund hos sin farmor så jag och Jonas gjorde en liten utflykt. Mycket trevligt. :) Och skönt, att bara kunna prata och inte tänka på ungarna...


Nu har ungarna precis badat >>not surprised!?<< så de är rena och fina och redo för sängen. Jonas kollar på fotboll och jag, jag är trött.


Mamma dammsuger......

Filip:- Fia, nu är du död! :D

Mamma:- Varför då?

Filip:- För jag pangade dej! HAHAHA!


I badkaret...

Mamma:- Olivia, man måste sitta ner i badet!

5 sek senare....

Mamma:- Olivia, man får inte skvätta en massa vatten på golvet!

Filip:- Men mamma sluta! Hon förstår ju inte, hon är ju liten!


I badkaret...

Filip:- Fia, dammsuger du nu när vi badar så vi slipper få massa kattsand under fötterna, när vi ändå är rena och fina?


I soffan....

Filip:- Jonas, öppna chipsen medan jag går och kissar.


I soffan...

Mamma:- Bill, katter får inte vara i soffan. NER! >>ungefär 100 ggr...<<

Filip:- Men mamma! Han vill väl också se på TV!


Ja, så här kan det låta en vanlig dag i BC....


Malena! -------> Skönt ni blev sams igen, men vem kan vara arg efter försoningssex!!?? Inte jag iaf.... :)


Madde! ------> Hoppas du och din man har det trevligt, när ni är barnvakt och allt! :D Ni kan ju sjunga och dansa en trudelutt till min favoritlåt med!! Hold on, hold on, be strooooong!!!!


Av Sofie - 5 september 2008 20:59
Av Sofie - 5 september 2008 16:55

Ja, idag verkar jag iaf må lite bättre även om det såg bistert ut imorse... Var uppe på toa två gånger i natt, steg upp vid 06,30 och klockan 09,00 hade jag varit på toa sex gånger.... :/ Men på nåt konstigt vis blev det bättre framåt dagen. Skönt! :) Vi har haft en riktig mysdag idag, hela familjen. Imorgon ska Filip på gympa igen. Tänkte kanske ta en liten utflykt också om jag mår bra. *hoppas*


Annars blir det lugnt ikväll. Blir nog pizza med Betty och Stefan.


Nae, nu ska jag in på blocket.se och spana lite efter en sak! :D

Av Sofie - 4 september 2008 19:05

Usch.... magen mår inte bättre... Känner mig fan helt uttorkad, fatta hur törstig jag är idag!

Har dammsugit lite och skurat toaletten, vill ju inte smitta nån annan om det nu är nåt... :/ Ungarna har badat i nästan en hel timme, (!) vattnet var iskallt och Buffys fötter var som russin. Badrumsgolvet var som en stooorrr vattenpöl.


Nu sover Buffy och Filip kollar på film. Ska ta mig en dusch och sen när Filip har somnat ska jag och älskling ha myskväll och se en film som han hyr.


Dags för toa igen.... :/ 

Av Sofie - 4 september 2008 16:39

Igår kväll kröp jag till sängs, inte prima välmående, men mycket bättre än innan. Steg som vanligt upp imorse -10 minuter innan klockan ringer- och är kissnödig. Och dålig i magen. Trodde det var en slump, men det blev inte bättre, men jag beslöt mig ändå för att gå till jobbet. Det ville dock inte sluta så 08,30 fick jag bege mig hem igen. :/ Har drabbats av en äcklig magåkomma, kanske är det samma jag hade för ett par år sen, symptomen är samma och jag har skickat iväg ett prov på odling så vi får se.


Har inte blivit ett dugg bättre på hela dagen, snarare lite värre... Bara tanken på mat så får jag springa på toa.... Usch och fy!


Leker för tillfället med mina små barn; vi leker Filips favoritlek >>mamma, pappa, barn<< Filip är pappa, Buffy är mamma och jag är bebis. Bebisen är på dagis hela tiden för hon har ju inte tid att vara med på deras rum. Filips rum är >>hemma<< och Buffys rum är >>jobbet<<.


Nu ska jag lira lite Super Mario! :)

Av Sofie - 3 september 2008 20:28

Tjoho! Jag mår mycket bättre! :) Barnen sover, älskling tränar med sin pojkvän, a.k.a Stefan >>Bloggkungen<<, och jag, jag spelar Super Mario och halvkollar på IDOL 2008.

Blir jobb imorgon igen. Ska ta mig en dusch sen blir det sova.


-Vilken färg är finast?

Av Sofie - 3 september 2008 09:39

Usch och fy, jag har gått och blivit riktigt sjuk.... Fick gå hem från jobbet igår morse och hela dagen var jag helt väck. Sov mest hela tiden. Var iofs med Filip på gympan mellan 17-18, men det var ju bra, för då kunde jag ju känna efter hur jag verkligen mådde...

Verkade bli bättre framåt kvällen men inatt vaknade jag och hade så ont i mitt öra.... :/ Så det blev inget jobb idag heller... Men imon hoppas vi. :)


Blir ju så sjukt rastlös hemma också. Vila lite, sen grejar jag lite. Fixade lite i Buffys rum igår med. :) Blev så fint! Får bli en bild senare. Buffy har även lärt sig säga mamma. <3 Och på nåt sätt fick hon ur sig, eller ja, fick mig att förstå, att hon vill ha gröt nu. Lilla tjejen!

Av Sofie - 1 september 2008 17:49

Jag har blivit riktigt jävla förkyld! :( Mår jättedåligt, men det var priset jag fick betala för min roliga lördags-kväll.... Fast det var det ju helt klart värt... :)


Förfesten var i Pukavik; Jag, Jennie och en massa Sing Star. Hur kul som helst! Och jag vann nästan hela tiden. Käkade tacos med. Väl inne i stan blev det några drinkar på Loch Ness sen Compagniet, fast där stannade vi inte länge. Vi börjar nog bli för gamla... Gick vid 00,45 och åt sen åkte vi hem, trötta, frusna och helnöjda med vår kväll. :)


Igår var vi på IKEA en vända. Handlade mest till Buffy och hennes rum, en sänglampa till Filip och lite annat småplock. Det var dock lite halvjobbigt med denna förbannade förkylningen.... :/


Idag har jag jobbat som vanligt. Kom hem vid 16,30 och då var middan precis framdukad. :) Vi åt sen körde älskling till Stefan och skulle måla. Jag tvättar lite och Filip sitter i sandlådan och gapar.... Får väl kolla vad han vill.



Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards