Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Långpromenad och vedstapling.

Av Sofie - 12 oktober 2008 18:07

Jaha, då var denna söndagen snart till ända. Gårdagen var mycket trevlig! :) Jag var nykter och körde hem gästerna. Spelade lite GENI också, så kul! Blev inte sängen förrän efter tolv.

Sov länge idag hela familjen! Jag gick upp med ungarna vid 8,45 en stund sen lade jag mig igen. Söndagsmys! <3 När vi väl masade oss upp igen, typ 10,30, tog jag barnen på promenad till Mörrum. Filip gick mycket själv, han är så duktig, med tanke på att vi har typ 5-6 km till Konsum! Handlade lite på Konsum sen mötte vi upp Annica och gick hem. Då blev det middag sen kom pappa och allihopa hjälptes åt med den sista vedstaplingen. Nu är det färdigt för denna gången! :) Nu dricker vi kaffe och strax ska jag klippa Filip och bada barnen. Älskling kollar in Bonden, han jobbade ju i onsdags. Vårt söndagsmys fortsätter ikväll, då vi ska prova de nya ljusen jag köpte på ljuspartyt. Ensam mamma söker blir det också!


Ha en trevlig kväll!

 
ANNONS
 
Lisa

Lisa

12 oktober 2008 18:58

Vad kul att Ladies night var lyckat. :D

http://lisoball.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 6 juni 2010 00:13

Har haft en riktigt bra lördag och den verkar inte vara över riktigt än för min del. :) Har nämligen en maskin tvätt på G. Det är det som är det fina med att bo i hus; tvätta när du vill, även efter midnatt. :) Det och mycket annat. Lördagen börjad...

Av Sofie - 4 juni 2010 21:59

Denna veckan har verkligen flugit förbi som en raket! Den har varit helt underbar! :) Timmarna på jobbet har bara susat förbi och vädret har varit toppen! :) Vi har spenderat mycket tid ute och det behövdes! Gräset är nyklippt och några rabatter är l...

Av Sofie - 1 juni 2010 06:19

Är inte juni en officiell sommarmånad? Jo... det tycker jag. Idag är det 18 dagar till jag fyller 25. 25 år. Om 18 dagar. Åldersnoja? Inte alls! :S Är nog mest lite morgonsur idag. Hade tänkt ta en vända på gymmet men ställde klockan fel. Blir vä...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:40

GLÖMDE ju bort att jag skulle gratta alla mammor på Mors Dag!   Grattis alla mammor!!! Vi är bäst. :)   http://www.youtube.com/watch?v=5Qa_gxEGmYY   Vad kan passa bättre än en låt om >>Mother Lovers<<?? :D ...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:26

Jaha, då var strax denna helgen till ända också. De går så förbaskat snabbt! Imorgon är det bara 7 vceckor till min semester börjar. Fast det känns som oktober ute.   I fredags efter jobbet gjorde vi inte många knop. Jag och barnen hade lite fred...

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Blogkeen
Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se