Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 24 oktober 2008 08:20

Steg upp 07,30 idag, samtidigt som Filip vaknade. buffy, min lilla ängel, sover än. :) Jag har hunnit duscha och dricka kaffe. Det är ett riktigt blåsväder idag alltså! :/ Undra varför jag alltid skriver om vädret, det är ju inte precis så att ni som läser är isolerade eller nåt... Men sån är jag; weird.

Ska packa en liten fikakorg vi ska ha med oss till lekplatsen. En massa överdragskläder med, det ser ju faktiskt ruskigt kallt ut! Fotograferingen är 09,45 så vi kör direkt till Olofström efter det. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag... Har halva planer för kvällen, men allt verkar lite omständigt. Vi får se. Imorgon är det iaf jobb och kalas! :)

Av Sofie - 23 oktober 2008 22:57

Nu har jag precis betalt lite räkningar. Skönt att ha betalt några när lönen kommer. :)  Får väl leta mig in till sängen snart... Hoppas det är nåt bra på TV:n man kan halvlura till... annars får jag väl leta upp en film! :) Nu är det natt. I alla fall i Brinkamåla City... Alla sover utom jag och det ända ljud som hörs är surret från datorn...


Madde--------------> Lycka till imorgon och glöm inte MMS:a! :) Eller SMS:a.... :)


BTW! Grattis Viggo och Maja på er stora dag! :)

Av Sofie - 23 oktober 2008 21:30

En rolig grej jag fick höra idag! Det började när jag lämnade Filip hos dagmamman som vi började prata om en >>BB-kompis till Filip, som föddes samma dag<<, jag undrade var mamman jobbar o.s.v (Hon har två stora pojkar, 15 o 11 år, sen en flicka 3,5 år och en pojke på snart 2 år) Det slutade med att jag skojade till det med; hon kanske skaffar en ny bebis! :)

 När vi anlände till öppna förskolan träffar jag henne, vilket jag väntade mig. :) Då berättade hon att hon väntar tvillingar i mars!!!! Holy shit, är tvillingar årets influensa eller vad!? Först trodde jag hon skojade, du kan inte ens se att människan är gravid! Och hon är smal som tusan egentligen... Anyway, många grattis och lycka till! Jag menar, 5 eller 6 barn gör nog ingen skillnad.... :) Det bästa är iaf att jag vet att de är bra föräldrar! :)

Av Sofie - 23 oktober 2008 21:23

Idag skulle min mormor fyllt 79 år. Har köpt en fin blomma till henne. Saknaden är så stor!!! Mommen in my heart! <3

Annars då? Var på öppna förskolan imorse och det rockade! :) Jag och Buffy hade nog lika roligt. :) Efter det hämtade vi Filip och handlade lite sen körde vi hem. Egentligen skulle vi ju till Julia, men jag ställde in. Buffy var trött och det var jättefint väder så jag ville passa på att luka lite. Dålig vän som hellre påtar i rabatterna än äter lunch med sin vän! Fy skäms! Ja, lite dåligt samvete har jag allt... Ska nog ringa julia med en gång och prata lite!


---------


Nu har jag pratat med Julia! Stackaren hade migrän... Hoppas du mår bra snart igen! :)

Grejade ju som sagt lite i trädgården i eftermiddags till älskling vaknade sen drack vi lite kaffe och pratade. Det i sin tur ledde till ett gråt-utbrott från min sida, som egentligen var helt obefogat. Det förstår jag nu i efterhand, men det är ju sån jag är; gör en höna av en fjäder. 80% av all oro är obefogad...  Sen gick vi ut en stund till, hela familjen. :)

Vid 16,30 kom Angelica och vi åt lite middag. :) Pratade massor och bara mös! Jonas gick och vilade och vi andra åt lite dessert. Kollade in Bevvan och disskuterade. Barnen trivdes också till tusen, Buffy vill kela med henne och Filip mös på sitt lilla vis... ställer tusen olika frågor i minuten och skrattar med oss, fast han egentligen inte har en aning vad vi pratar om! Och tur är väl det... Min Angelica och jag borde ses oftare. Tack och lov dröjer det in längre än till nästa vecka. :)


Barnen sover och Jonas har kört till jobbet. Angelica körde samtidigt som Jonas. Imorgon är det fullt upp igen; fotografering klockan 09,45 och efter det ska jag och Jennie x2 åka med barnen till lekplasten i Olofström. Ska bli roligt! :)


BTW! Den 6/11 kl. 18,30 har jag Me & I-party! Welcome, anyone! :)

Av Sofie - 22 oktober 2008 22:09

Nu är Grey's slut och jag har lagt ut lite grejer på tradera. Rätt så mycket faktiskt. Hoppas det blir sålt, vill helst bara bli av med det, pengarna är mindre viktiga. Det ända jag satt res.pris på är märkeskläderna. :) Typ 30 spänn...


Imorgon blir det öppna förskolan när Filip är iväg. Gillar inte vara hemma när jonas har jobbat natt... :/ Efter det ska vi givetvis hem till Julia, hon ska bjuda Filip på lunch! :D Hahaha! Kanske en promenix också...?


Nu ska jag ringa my love och säga god natt.


Good night, sleep tight!

Av Sofie - 22 oktober 2008 21:11

Dagen har varit bra! :) Mycket familjetid, ja hela dagen faktiskt. Barnen sover och älskling har kört till jobbet. jag och barnen var ute en runda nun ikväll under tiden Jonas vilade. Vi var och hälsade på >>Filips kor<< på åkern här brevid. Mycket trevliga.


Kollar just nu på Grey's och kom och tänka på hur många såpor man följer! Eller jag... Kändes inte som så många före i måndags, då Bevvan började igen, med hela TRE avsnitt per dag! Gissa om jag nästan sitter klistrad.... Och så har jag börjat läsa en sjuhelvetes massa nya bloggar också! Jag som trodde jag hade ett liv... :P


Dags att återgå till Grey's....

Av Sofie - 22 oktober 2008 08:40

Det ser ut att bli fint väder idag! :)


Igår eftermiddag blev det kladdkaka med Julia och Markus. Markus kollade på bilen så nu vet vi vad felet är iaf. Hade även en fight med diskmaskinen som inte ville funka, men efter stoj, stim och pill så ville den det igen! FFS! Annars var kvällen lugn och även hos mig lämnade DHW endel frågetecken...?


Idag är Filip hos dagmamman. Skönt, han började nog allt bli lite rastlös här hemma. Vet inte vad dagen har att erbjuda, vi får se. :)



Vissa är mer patetiska än andra!



Av Sofie - 21 oktober 2008 12:48

Nu är vi hemma igen efter en visit hos Julia. Emilie var också där, hon åkte med oss, vilket passade bra, då jag hade ett ärende till banken. Fick en jättefin Hösteld av henne. Fast för mig heter den Våreld. Nu blir det lite undanplockning och sova för Buffy sen kommer älskling! :) Ja, vi ska ju baka en kladdkaka med tills Julia och markus kommer. Filip och jag. Han tyckte det passade bra och baka en kladdkaka idag, då han tänkte äta det i eftermiddag. Filip får hoppa över Bamse-gympan, vill inte riskera att hans förkylning blir sämre.... :/

Eftersom älskling inte jobbar förrän imorgon natt kan det nog bli lite mys med en film idag. :)


Nu ska Buffy sova och vi ska baka!

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards