Alla inlägg under oktober 2008

Av Sofie - 18 oktober 2008 13:40

Jaha, då var det redan eftermiddag! :) Slumrade en stund på soffan imorse, men redan 8,15 var det full fart! Avnjöt lite kaffe med min älskling innan dagens bestyr drog igång. Jag och Jennie drog in till stan på lite >>barnfri shopping<< och Jonas tog med barnen på handboll, som Filip började på idag. Det hade tydligen gott kanon! :) Jag kan ju tyvärr inte följa med nästa lördag heller, då jag jobbar. Men lördag efter det! Stadstrippen blev bra, lite lagom shopping till ungarna. Och en fika med massa prat. Härligt att få slappna av ibland. :) Man får liksom ny styrka.... eller nåt!


Jonas och jag möttes i dörren när jag kom hem, han skulle till sin farfar och fira födelsedag och sen skulle vi eventuellt ses hemma hos dem om ett par timmar. Barnen sitter i badet och Filip är spänd över att få prova sin nya outfit! :)


I had a dream last night...

Av Sofie - 18 oktober 2008 05:52

Så jag har stigit upp nu!

God morgon alla där ute!

Av Sofie - 17 oktober 2008 13:04

Fotograferingen gick väl sådär...De var väldigt duktiga, men bilderna blev inte så bra, Filip såg mest bitter ut och var tvungen att hålla i sin syster hela tiden. Det trodde iaf han. Anyway, det hela slutade med att båda ungar trillade i golvet med en riktig DUNS! Gruppfotot gick jättebra! :) Snäll som fotografen var, ska vi få komma tillbaka nästa fredag och prova igen. Dagens bilder kan ju funka, men det hade varit roligt om båda ville skratta!


Handlade lite efteråt sen var vi hemma lagom till 11,00. Julia kom förbi och vi käkade fralls. Filip och Julia städade hans rum också, det blev så fint! :) Tack! :) Buffy ville sova redan 12,15 idag. Julia har nyss lämnat oss så jag ska ta ett varv med dammsugaren. Filip kollar på Bamse och vilar lite.



Av Sofie - 17 oktober 2008 07:25

Idag när man för en gångs skull har sovmorgon till klockan 08,00 vill ungarna upp tidigt. I vanliga fall när vi ska upp strax efter 07,00 får man väcka dem... Är det inte lustigt? Filip ville upp redan 06,00 och kolla på TV och det var ju lugnt. Han kom in till mig igen vid 07,05 och myste och det hörde nog Buffy, för då ville inte hon ligga längre...


Så nu sitter jag här, med min kopp kaffe och det är redan fullt ös på ungarna! De är i Filips rum och leker. Själv tänkte jag sätta på RIX Morron Zoo på kanal 6 och vika lite tvätt. Klockan 09,30 ska barnen fotograferas med dagmamman och efter det blir det frulle med Julia. Jonas jobbar förmiddag idag så han är väl hemma runt 14,30. Saknar dig älskling! <3


Undrar om min lillasyster är vaken...?

Av Sofie - 16 oktober 2008 08:47

Hmm... så förbannat trött idag... Filip har hostat som en tok hela natten och älskling har rännt upp och ner mellan soffan och sängen. Han somnade till slut på soffan. Var så trött imorse att jag t.o.m frågade Filip om han inte ville stanna hemma, men nej. Tur var väl det, de skulle mata ankorna och det älskar ju han! På väge till dagmamman i bilen säger han helat spontant; Mamma, jag älskar dig jättemycket! Det värmer och piggar upp.

Fick väcka Buffy 08,05 och bara dra på henne kläderna, sen till bilen. Väl hemma ville hon krypa ner igen. Nu ligger hon, hon sover inte, men hon är nog lite dålig. förkylningen är mycket bättre, men hon är hes. Mammas flicka! <3 Tvättar en maskin tvätt idag med och har ett megastort berg med tvätt som behöver vikas in. Det är väl bara att sätta igång...


Innan jag hämtar Filip ska jag köpa lite fralls, då blir han glad! :)

Av Sofie - 15 oktober 2008 18:56

Usch vad mörkt det är ute! Idag har jag haft en sån längtan efter jul! Jag t.o.m fotograferade barnen och ska skicka iväg till julkort!


Älskling ligger inne i sängen, han mår inte bra, han verkade ha lite feber och han fryser som en tok.... Jag och barnen var ute en runda och det var ganska skönt, trots regnet.


Nu ska Buffy lägga sig, men hon verkar så pigg ikväll! Måste verkligen skicka picsen från Ladie's night också...


Ha en trevlig kväll!


Ida------------> Håller tummarna för er att pannan inte är sönder! Men jag håller med, en natt i husvagn... :)

Av Sofie - 15 oktober 2008 13:56

Imorse efter jag hade lämnat Filip var det frulle hemma hos Cina med >>bebisarna<<. Jättefin frukost som vanligt! :) Våra barn är nog inga bebisar längre... Alice fyller ju 1 år på tisdag! Tänk vad tiden har gått fort! Jag erbjöd Jennie att ha Alice barnkalas här hemma nästa vecka då läget är som det är. Vill ju inte att lilla tjejen ska gå miste om sitt första kalas! Ny träff är på onsdag. Vi ska till lekplatsen i Olofström och regnar det kommer de hit.


Hämtade Filip sen körde vi hem och ungarna fick lite mat. Jag plockade undan lite och vid 12,45 lade sig Buffy, men vaknade igen eftr en timme helt nersnorad... :/ Hoppas hon inte ska bli dålig! Förkylningen har hon ju ändå haft nån vecka nu... Har precis lagt henne igen, hon är bara så ledsen och det verkar som hon vill sova igen. Sitter och väntar på Jonas, han slutar jobbet typ nu och Filip gick ut en runda. I regnet. Med en hel regnmundering! Han är duktig på att klä sig efter vädret och han ska alltid vara ute!


Frida-----------> Blir det som vi bestämde imorgon?

Av Sofie - 14 oktober 2008 20:09

My friend, hang in there! Jag gör allt du vill och allt som står i min makt för att finnas där och hjälpa dig!


Fick vila en lång stund i eftermiddag, slumrade nog några minuter också. Vid 15,30 tog jag en välbehövlig dusch och när jag hade gjort mig iordning väckte vi Buffy sen åt ungarna lite. Var på gympan mellan 17-18 och Filip var lika duktig som vanligt. :) Stack hem till Julia och Markus efteråt och fikade. Foxan var också där, så nu blir nog Jonas avis när jag har träffat han! Haha...Jonas tycker ju han är så rolig, ja, jag måste nog instämma. Körde hemåt igen vid 19,20 och slängde ungarna i säng. Nu väntar jag på min älskling, som iofs inte kommer än på ett par timmar. Får bli lite TV, Äntligen Hemma och DHW.

Imorgon blir det frulle hos Cina under tiden ungarna är iväg. Ska bli najs.


-Mamma, titta vad månen är fin ikväll!

-Ja.... verkligen...

-Mamma titta, där är små månar också!

-Filip, det är stjärnor.

-Ja, eller små månar. Man kan välja.

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards