Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Ingen sovmorgon... :(

Av Sofie - 9 november 2008 07:10

Usch vad jag har sovit dåligt inatt! Buffy vaknade vid två-tiden och ville ha välling. 40 minuter senare skriker hon igen. Tar in henne till oss och hon hade nog haft en mardröm för hon ville helst ligga på mig.... Sen hade jag en mardröm! Om Buffy! Den var så hemsk! Sen har det varit så jäkla varmt så hon har ju varit som en blöt disktrasa emellan åt... Klockan var väl strax efter fem när hon började vakna till, somnade, vakna... klockan 6,50 gav jag upp.

Jonas erbjöd sig gå upp, men det är ju trots allt Fars dag idag.


Igår var det lugnt här hemma. Vi åt en mysig middag med en massa tända ljus sen kom Markus och Julia och fikade. När de stack hem letade jag fram barnens baby-böcker och fyllde på med foton och en massa text. Kollade på Stjärnor på is och sen sov vi.

 
ANNONS
 
Annelie

Annelie

9 november 2008 11:53

Awwww, när de små drömmer är det inte kul men när VI drömmer mardrömmar om våra små är det skitjobbigt! Minns en gång hur jag drömde om min äldsta son, att han som liten bebis sjönk ned i vattnet och sjönk och sjönk och jag fick inte tag i honom. Den drömmen var för typ 14 år sedan och jag glömmer den ALDRIG! Kram//Annelie

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Ingen bild

jajja

9 november 2008 19:09

Så du känner igen det :) man får passa på på helgerna när karlarna är hemma :) Man sitter verkligen och väntar in att klockan ska slå 8. he he

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 6 juni 2010 00:13

Har haft en riktigt bra lördag och den verkar inte vara över riktigt än för min del. :) Har nämligen en maskin tvätt på G. Det är det som är det fina med att bo i hus; tvätta när du vill, även efter midnatt. :) Det och mycket annat. Lördagen börjad...

Av Sofie - 4 juni 2010 21:59

Denna veckan har verkligen flugit förbi som en raket! Den har varit helt underbar! :) Timmarna på jobbet har bara susat förbi och vädret har varit toppen! :) Vi har spenderat mycket tid ute och det behövdes! Gräset är nyklippt och några rabatter är l...

Av Sofie - 1 juni 2010 06:19

Är inte juni en officiell sommarmånad? Jo... det tycker jag. Idag är det 18 dagar till jag fyller 25. 25 år. Om 18 dagar. Åldersnoja? Inte alls! :S Är nog mest lite morgonsur idag. Hade tänkt ta en vända på gymmet men ställde klockan fel. Blir vä...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:40

GLÖMDE ju bort att jag skulle gratta alla mammor på Mors Dag!   Grattis alla mammor!!! Vi är bäst. :)   http://www.youtube.com/watch?v=5Qa_gxEGmYY   Vad kan passa bättre än en låt om >>Mother Lovers<<?? :D ...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:26

Jaha, då var strax denna helgen till ända också. De går så förbaskat snabbt! Imorgon är det bara 7 vceckor till min semester börjar. Fast det känns som oktober ute.   I fredags efter jobbet gjorde vi inte många knop. Jag och barnen hade lite fred...

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Blogkeen
Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se