Alla inlägg under november 2008

Av Sofie - 23 november 2008 19:57

Vår dag har enbart bestått av stiga upp och gå och lägga sig igen. Bara en massa kel och mys hela dagen lång. Iaf fram till 14,30. 15,00 var det ju dags för kalas och vi var såklart lite sena, men vaddå, vi kom ju iaf! :) Kalaset var bra. Lagom mycket folk och ungarna hade roligt. Buffy var lite mammig, men WTF, det får man väl ta ibland. Nu är klockan strax åtta och det är dags för sista avsnittet av Ensam mamma söker och söndagsmyset fortsätter. Vi har t.o.m planerat in söndagsmys nu ikväll! Inte illa för att vara i BC. Enjoy!

Av Sofie - 23 november 2008 11:44

Filip's favvofilm för the moment är Ronja Rövardotter.Det är så jäkla härligt, gulligt, roligt och se! Jo, för när de sjunger och dansar rövardans på filmen går Filip fram till Oliva och frågar ; -Ska vi dansa du och jag?  Så hoppar han omkring, hon dansar på sitt alldeles egna sätt och de skrålar för full hals!! Så söta!


Jonas, kom hem nu... Jag är trött och allmänt ynklig idag. Jag behöver massor av omvårdnad! <3


Lisa! ------------> Hoppas ni har haft det bra! Och att det gick bra för Stina o Viggo. Ni har väl sovit lite iaf!? ;)

Av Sofie - 23 november 2008 11:15

I BC verkar det som att söndag är utnämnd till bakisdagen. I alla fall i mamma Sofie's fall.... Usch, jag har nästan dåligt samvete för min blogg, att den blir lidande när man har så mycket annat att göra! Manisk or what!? Sök hjälp!

Ja, i fredags var vi ju och köpte julklappar och nya skor till barnen. Jättemysig utflykt!! :) Familjemys är en riktig höjdare. På kvällen blev det IDOL och sängen tidigt, som alltid på fredagar...

Igår jobbade jag, försov mig, men kom i tid! :D Bra jobbat! Jobbade bara till 11,45 sen stack jag hem och tog hand om mig själv; duschade, färgade håret och njöt lite av att vara ensam. Jonas hade tagit med ungarna till Gårde på fika efter handbollen. De trillade in vid 14,30 och då blev det lite mat, vila och mys innan det var dags att dra för mig. Iväg och hämtade Jennie A, inom Mörrum för att köpa cigg och blannevann och sen hem till Jennie B. Var där en pyttestund innan vi begav oss till Sölvesborg till Anna, Jennie B's arbetskompis, på sexparty. Hur jäkla kul som helst! :D En jättebra försäljare! Kan lätt rekommendera henne! Vi var 8 stycken och vi hade så sjuuuuuuukkkkkttttt roligt hela kvällen!! :) Vid 22,30 kom det en buss som körde oss till stan, de flesta skulle till Harry's men jag och Jennie A svek, vi gick till Compagniet. Kvällen fortsatte i samma anda; så kul! Fast det var en grej som gjorde mig lite låg... jag trodde att jag hade tappat min nya celly. Jag letade i väskan, jackan.... innan jag upptäckte att jag, som vanligt, har den i BH:n.... Men bortsett från det! :D Var hemma strax innan 03,00 typ.


Idag vaknar jag klockan åtta av att lilla tjejen skriker i rummet brevid så jag går in till henne. Det hade hänt igen; tagit av sig blöjan med bajs i. Jonas hade glömt och ta på byxorna när han bytte blöja typ mitt i natten. Fast det hade säkert jag med gjort... Fick bli en dusch typ med en gång! Annars har vi bara legat och halvlurat till en film, barnen fick äta frukost framför TV:n idag och nu sitter jag här. Jonas är ute på promenix med Zätah och jag behöver typ sova nu. I eftermiddag blir det kalas för lilla Agnes som fyller 1 år imorgon. Najs! På torsdag fyller vår lilla snäcka 1 år.... Jisses vad tiden har gått snabbt!


Madde-----------> Har du repat dej!!?? :D

Av Sofie - 21 november 2008 17:21

Idag har Sofie och hennes familj varit och handlat julklappar. Mycket trevligt! :) Blev även lite annat smått och gott. Jag kommer tillbaka under kvällen, nu måste jag iväg på ett ärende!! :)

Av Sofie - 20 november 2008 21:40

Blir hela 10 inlägg idag med! :) Nu ska vi snart krypa ner, Jonas är vaken igen. Inte ett jota på TV så man dör ju nästan av uttråkan.... :/


God Natt alla!! :)

Av Sofie - 20 november 2008 19:50

Bet får bli blip.se för mig ikväll. Lira lite yatzy. :)

Av Sofie - 20 november 2008 19:37

Jag har så tråkigt!!!! :( Jag får ringa en vän!! :)

Av Sofie - 20 november 2008 19:15

Har precis kört hem Madde och en jättetrött Isolde, de har varit på finbesök i BC idag. :) Men först hade vi >>grannarna<< på besök. Fullt ös hela tiden!! Anyway, båda besöken var jättetrevliga. :) Älskling somnade för ett par timmar sen och han verkar sova gott! Barnen fick följa med och lämna Madde och Isolde. Nu verkar Buffy också sova. Filip ligger i soffan. Inget bra på TV heller, men innan gjorde det inget, för jag hade andra planer, men inte nu längre.... :(

Imorgon ska vi nog hitta på nåt roligt, hela familjen. :)

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards