Direktlänk till inlägg 14 maj 2010

Fredag. :)

Av Sofie - 14 maj 2010 21:49

Dagen idag började, tack o lov, inte lika tidigt som igår. Idag sov hela familjen till typ 08,00. Sen vankades det kaffe och tidning på sängen, som alltid när vi är lediga. Fast nu för tiden tycker jag att det är mamman som står för den servicen... ;) Just det, jag är ledig idag. Härligt!

Var en runda på tippen på förmiddagen och eftermiddagen ägnades åt lite plock här och där. Lukas har varit hos Filip hela eftermiddagen och efter vi hade ätit middag, gick jag och barnen till TC. Annika och Totte kom också dit med barnen. Kaffe och lite skvaller innan jag och mina barn traskade hem igen.

Blev en händelserik promenad då Filip upptäckte typ tusen svarta sniglar på vägen. Han ställde sig och stampade på en och jag utbröt;

-Döda inte den!

-Det gör jag inte, jag väcker honom! Du ser väl att han sover...?

Vi såg också en stor, jättemärklig fågel, typ som en struts fast ändå inte. Filip var mest fascinerad av den STORA fågelskiten på vägen...

Väl hemma ville Filip klippa sig och Jonas var inte sen att haka på, så nu är de nyfriserade. :) Eller rakade.

Har kollat på Alvin och gänget med barnen och jag håller på att dö av skratt varje gång! :D Nu sover dom och Jonas är på jobbet. Ensam kväll för mamman med andra ord. Ska kolla om det finns nåt kul på TV, annars får det nog bli Äntligen Midsommar.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 6 juni 2010 00:13

Har haft en riktigt bra lördag och den verkar inte vara över riktigt än för min del. :) Har nämligen en maskin tvätt på G. Det är det som är det fina med att bo i hus; tvätta när du vill, även efter midnatt. :) Det och mycket annat. Lördagen börjad...

Av Sofie - 4 juni 2010 21:59

Denna veckan har verkligen flugit förbi som en raket! Den har varit helt underbar! :) Timmarna på jobbet har bara susat förbi och vädret har varit toppen! :) Vi har spenderat mycket tid ute och det behövdes! Gräset är nyklippt och några rabatter är l...

Av Sofie - 1 juni 2010 06:19

Är inte juni en officiell sommarmånad? Jo... det tycker jag. Idag är det 18 dagar till jag fyller 25. 25 år. Om 18 dagar. Åldersnoja? Inte alls! :S Är nog mest lite morgonsur idag. Hade tänkt ta en vända på gymmet men ställde klockan fel. Blir vä...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:40

GLÖMDE ju bort att jag skulle gratta alla mammor på Mors Dag!   Grattis alla mammor!!! Vi är bäst. :)   http://www.youtube.com/watch?v=5Qa_gxEGmYY   Vad kan passa bättre än en låt om >>Mother Lovers<<?? :D ...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:26

Jaha, då var strax denna helgen till ända också. De går så förbaskat snabbt! Imorgon är det bara 7 vceckor till min semester börjar. Fast det känns som oktober ute.   I fredags efter jobbet gjorde vi inte många knop. Jag och barnen hade lite fred...

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Blogkeen
Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se