Direktlänk till inlägg 15 maj 2010

Regn och rusk. :S

Av Sofie - 15 maj 2010 14:54

Vilket väder! Härligt så länge det är uppehåll, men så tråkigt när det regnar... :S Nu har det iofs varit uppehåll ett tag så man ska väl inte klaga... :)

Lördagen sparkades igång strax efter 08,00. Klockan 10,00 var det dags för Filip's fotbollsträning. Var bara jag och barnen idag, Jonas sov efter sitt nattpass. Regnet öste ner hela morgonen, men det var rätt lugnt mellan 10 och 11. Lina joinade mig under träningen, kul! :) Har ju inte sett henne på flera månader! Efter träningen  blev det inköp av frallor och lördagsgodis. Givetvis med Lina vid vår sida. :) Åkte hem och fikade sen skulle Filip till Isac och leka och Lina skulle på fotboll. Hon fick dock lova Filip dyrt och heligt att komma imorgon igen. :) Barnen har verkligen saknat henne!


Blir lugnt resten av dagen. Jonas halvsover, Filip är hos Isac, Olivia kollar på Alla vi barn i Bullerbyn och mamman är bored. Eller vet iaf inte vad jag ska göra.... :S

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 6 juni 2010 00:13

Har haft en riktigt bra lördag och den verkar inte vara över riktigt än för min del. :) Har nämligen en maskin tvätt på G. Det är det som är det fina med att bo i hus; tvätta när du vill, även efter midnatt. :) Det och mycket annat. Lördagen börjad...

Av Sofie - 4 juni 2010 21:59

Denna veckan har verkligen flugit förbi som en raket! Den har varit helt underbar! :) Timmarna på jobbet har bara susat förbi och vädret har varit toppen! :) Vi har spenderat mycket tid ute och det behövdes! Gräset är nyklippt och några rabatter är l...

Av Sofie - 1 juni 2010 06:19

Är inte juni en officiell sommarmånad? Jo... det tycker jag. Idag är det 18 dagar till jag fyller 25. 25 år. Om 18 dagar. Åldersnoja? Inte alls! :S Är nog mest lite morgonsur idag. Hade tänkt ta en vända på gymmet men ställde klockan fel. Blir vä...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:40

GLÖMDE ju bort att jag skulle gratta alla mammor på Mors Dag!   Grattis alla mammor!!! Vi är bäst. :)   http://www.youtube.com/watch?v=5Qa_gxEGmYY   Vad kan passa bättre än en låt om >>Mother Lovers<<?? :D ...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:26

Jaha, då var strax denna helgen till ända också. De går så förbaskat snabbt! Imorgon är det bara 7 vceckor till min semester börjar. Fast det känns som oktober ute.   I fredags efter jobbet gjorde vi inte många knop. Jag och barnen hade lite fred...

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Blogkeen
Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se