Direktlänk till inlägg 30 maj 2010

Every mothers day need's a mothers night...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:26

Jaha, då var strax denna helgen till ända också. De går så förbaskat snabbt! Imorgon är det bara 7 vceckor till min semester börjar. Fast det känns som oktober ute.


I fredags efter jobbet gjorde vi inte många knop. Jag och barnen hade lite fredagsmys när vi väl kom hem strax efter 17. Kollade på TV och lirade PS2 innan åskvädret bröt ut. Då låste vi lla dörrar, drog ut alla sladdar och drog ner persiennerna i sovrummet och bäddade ner oss. Barnen somnade så småningom och så även mamman. Jonas ringde och väckte mig på väg hem från jobbet och när han kom hem kollade vi lite på Göta Kanal 3.


Igår var det fotbollsträning först på schemat. Efter det drog hela familjen till stan för att köpa lite målarfärg och äta lite lunch innan pappan skulle jobba igen. Jag och barnen skulle till Bromölla på kalas hos barnens farmor. Trevligt. Var hemma igen vid 18,00. Lämnade bara av bilen och satte oss på cyklarna och drog till TC. Där väntade vin och trevligt sällskap. :) Jonas hämtade oss på vägen hem så jag och barnen fick ta en promenad dit idag och hämta dom. Tog bara 30 minuter för oss och gå dit. :S

Nu ikväll har vi hunnit med en sväng på COOP och lite annat smått. Nu väntar snart sängen, fast jag väntar nog på att My Love ska komma hem först....


En tanke....

Filip:- Mamma, vet du vad jag ska bli när jag blir stor?
Jag:- Nej.... Vaddå?? (Lagar mat i min egen värld...)
Filip:- Pappa eller farfar, jag har inte bestämt mig riktigt än, så jag får se. Vilket tycker du är bäst?
Jag:- ........ 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 6 juni 2010 00:13

Har haft en riktigt bra lördag och den verkar inte vara över riktigt än för min del. :) Har nämligen en maskin tvätt på G. Det är det som är det fina med att bo i hus; tvätta när du vill, även efter midnatt. :) Det och mycket annat. Lördagen börjad...

Av Sofie - 4 juni 2010 21:59

Denna veckan har verkligen flugit förbi som en raket! Den har varit helt underbar! :) Timmarna på jobbet har bara susat förbi och vädret har varit toppen! :) Vi har spenderat mycket tid ute och det behövdes! Gräset är nyklippt och några rabatter är l...

Av Sofie - 1 juni 2010 06:19

Är inte juni en officiell sommarmånad? Jo... det tycker jag. Idag är det 18 dagar till jag fyller 25. 25 år. Om 18 dagar. Åldersnoja? Inte alls! :S Är nog mest lite morgonsur idag. Hade tänkt ta en vända på gymmet men ställde klockan fel. Blir vä...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:40

GLÖMDE ju bort att jag skulle gratta alla mammor på Mors Dag!   Grattis alla mammor!!! Vi är bäst. :)   http://www.youtube.com/watch?v=5Qa_gxEGmYY   Vad kan passa bättre än en låt om >>Mother Lovers<<?? :D ...

Av Sofie - 27 maj 2010 20:40

Dagen började sådär lagom tidigt idag, strax innan 05,00... :S Jag skulle börja jobba så snabbt efter 06,00 jag bara kunde, m.a.o. köra när Jonas kom från jobbet. Han fick lämna på dagis och eftersom jag vill underlätta för honom, så fick ju barnen s...

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Blogkeen
Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se