Direktlänk till inlägg 6 juni 2010

Haft en toppendag!

Av Sofie - 6 juni 2010 00:13

Har haft en riktigt bra lördag och den verkar inte vara över riktigt än för min del. :) Har nämligen en maskin tvätt på G. Det är det som är det fina med att bo i hus; tvätta när du vill, även efter midnatt. :) Det och mycket annat.

Lördagen började som vanligt med Filip's fotbollsträning. Hade packat fikakorg och allt idag, till oss och till familjen i TC. Dock var det bara Peter och Lucas med så vi fick fika; jag, Peter och Olivia, medan pojkarna spelade. Härligt i solskenet!

Eftermiddagen spenderade Filip med familjen i TC på Hälleviksbadet och jag oljade in trädgårdsmöblerna. Eller jag började iaf. Jonas fick göra en akut-utryckning till Biltema då avgasröret hade pajat på bilen. Min bil ofcourse. Pajade helt igår på vägen hem från jobbet. Var ju nästan hemma som tur va. ;) Dock var det värre än väntat. Men det ordnar sig nog. :)

Kvällen spenderades i TC med lite käk och lördagsmys. Jonas lämnade oss dock strax innan 21,00 för jobb. Vi stannade till strax efter 22,00 sen fick vi skjuts hem av Peter. Slängde igång en film till två övertrötta barn och jag passade på att plocka och damma lite.

Nu sover de små gott. Jag ska ringa My Love och sen när tvätten är upphängd väntar sängen.


Nu är det förresten Sverige's Nationaldag! Du gamla du fria....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 4 juni 2010 21:59

Denna veckan har verkligen flugit förbi som en raket! Den har varit helt underbar! :) Timmarna på jobbet har bara susat förbi och vädret har varit toppen! :) Vi har spenderat mycket tid ute och det behövdes! Gräset är nyklippt och några rabatter är l...

Av Sofie - 1 juni 2010 06:19

Är inte juni en officiell sommarmånad? Jo... det tycker jag. Idag är det 18 dagar till jag fyller 25. 25 år. Om 18 dagar. Åldersnoja? Inte alls! :S Är nog mest lite morgonsur idag. Hade tänkt ta en vända på gymmet men ställde klockan fel. Blir vä...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:40

GLÖMDE ju bort att jag skulle gratta alla mammor på Mors Dag!   Grattis alla mammor!!! Vi är bäst. :)   http://www.youtube.com/watch?v=5Qa_gxEGmYY   Vad kan passa bättre än en låt om >>Mother Lovers<<?? :D ...

Av Sofie - 30 maj 2010 20:26

Jaha, då var strax denna helgen till ända också. De går så förbaskat snabbt! Imorgon är det bara 7 vceckor till min semester börjar. Fast det känns som oktober ute.   I fredags efter jobbet gjorde vi inte många knop. Jag och barnen hade lite fred...

Av Sofie - 27 maj 2010 20:40

Dagen började sådär lagom tidigt idag, strax innan 05,00... :S Jag skulle börja jobba så snabbt efter 06,00 jag bara kunde, m.a.o. köra när Jonas kom från jobbet. Han fick lämna på dagis och eftersom jag vill underlätta för honom, så fick ju barnen s...

Presentation

Mamma Sofie.
Mamma till Filip f. -05 och Olivia f. -07.
Sambo och förlovad med Jonas.
Matte till vovven Zätah och kisen Bill.
Bor i Brinkamåla City i förorten Läppareboda.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Blogkeen
Följ This is not a story, This is not a book, This is real life. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se